Loading...
O nas 2023-08-08T13:49:25+00:00

Potrebujete novo streho ali sanacijo že obstoječe strehe?

Kontakt

DOMINUS TECTA, d.o.o.

DOMINUS TECTA, d.o.o., smo podjetje, ki vam nudi kakovostne gradbene izdelke in storitvepo konkurenčno ugodnih cenah. Za izpolnjevanje vedno višjih zahtev, uporabljamo le izdelke priznanih proizvajalcev. Ti nenehno preverjajo in optimizirajo svojo ponudbo. Kakovost naših izdelkov in storitev zagotavlja zadovoljne stranke in dolgoročni uspeh. Vse storitve opravljamo po Sloveniji in Avstriji.

Prilagajamo se individualnim potrebam svojih strank, saj je vaše zadovoljstvo za nas na prvem mestu.Naše celostne rešitve skrbijo za hitro in strokovno izvedbo. Svojo pozornost polagamo na trajne, obstojne izdelke in na večletna partnerstva z našimi strankami.

Naš nabor strešnih sistemov ponuja številne prednosti, vključno z visoko funkcionalnostjo, odlično požarno varnostjo, dolgo življenjsko dobo in izjemno vremensko odpornostjo. Ognjevarne strešne sisteme odlikujejo dobre tehnične lastnosti ter celovit nabor tehničnih rešitev in elementov. Gre za odlične proizvode za zaščito vseh vrst zgradb pred zunanjimi vremenskimi vplivi.

Za hidroizolacijo streh imamo v svoji ponudbi na voljo vrsto materialov za vse vrste konstrukcijpoševne in ravne strehenovogradnje ali obnovo obstoječe hidroizolacije, za uporabo na pločevini, betonu, lesenih podlogah in drugih gradbenih materialih, za obremenjene pohodne ali neobremenjene strešne sisteme. Izdelke za hidroizolacijo streh lahko razdelimo na tekoče poliuretanske materiale, ki se nanašajo ročno ali strojno, in na pripravljene sintetične membrane, ki so na voljo v zvitkih za pritrjevanje na kemični osnovi ter izdelane na osnovi materialov PVC (polivinilklorid), PIB (poliizobutilen) in FPO (fleksibilni poliolefin).

Matična številka: 7236271000
Davčna številka: SI22095683 – smo zavezanec za DDV
Številka registrskega vpisa: 2017/7321 – Okrožno sodišče Maribor
Številka obrtnega dovoljenja: 164300/VV74-3-241/2017 – Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Potrebujete ponudbo?

Pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o aktualnih aktivnostih za obiskovalce spletne strani dominus-tecta.si.


Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: dominus.tecta@gmail.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Dim Grad d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravna obvestila.